Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

11 τραυματισμένοι στο Μικρολίμανο από παλαβό με καλάνσικοφ! Μας φέραν όλους τους ψυχοπαθείς στην Ελλάδα!

MAKELEIO MIKROLIMANO


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για την αιματηρή ένοπλη επίθεση, που σημειώθηκε τα ξημερώματα από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα «καλάνσικοφ», σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής- ξανθός και μεσαίου αναστήματος- και έχει «ταυτοποιηθεί» από τις κάμερες
ασφαλείας στο Μικρολίμανο καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για τις σχέσεις του με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου τα οποία διακινούν όπλα.

Οι αρχές μάλιστα, λίγες μόλις ώρες μετά το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο, εξέταζαν το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε «γαζώσει» πριν από τρεις εβδομάδες ένα ακόμη νυχτερινό μαγαζί στη συμβολή των οδών Κρήτης και Χίου στο Μεταξουργείο. Τότε, νεκρός είχε πέσει 44χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ τραυματίστηκε μία 21χρονη Αλβανίδα φίλη του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 44χρονος δεν ήταν ο στόχος αλλά ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Δηλαδή, έπινε το ποτό του την ώρα που έγινε η επίθεση. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη σήμερα με τους 11 τραυματίες στο Μικρολίμανο που φέρονται να μην έχουν σχέση με το δράστη.

«Τώρα θα δείτε τί θα πάθετε»

Ουρλιάζοντας «γάζωσε» το νυχτερινό μαγαζί «Έτσι Απλά» στο Μικρολίμανο ο μανιακός άνδρας με το καλάσνικοφ, ο οποίος τραυμάτισε 11 ανθρώπους.

Έξι από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και στο «Αττικό» με τραύματα από σφαίρες. 
Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.
Εμφανίστηκε στις 4.15 το πρωί στην Ακτή Δελαβάρη την ώρα που το κλαμπ ήταν γεμάτο κόσμο. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τον είδαν να ουρλιάζει και να φωνάζει «τώρα θα δείτε τι θα πάθετε». Ακολούθησε το χάος. Άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σκορπώντας τραυματίες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 44χρονος δεν ήταν ο στόχος αλλά ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Δηλαδή, έπινε το ποτό του την ώρα που έγινε η επίθεση. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη σήμερα με τους 11 τραυματίες στο Μικρολίμανο που φέρονται να μην έχουν σχέση με το δράστη.

Οι έρευνες της Ασφάλειας πάντως στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο μανιακός με το καλάσνικοφ να είναι (ή να ήταν) μέλος κυκλώματος που πουλάει προστασία σε νυχτερινά καταστήματα.

Από τα ξημερώματα στην επιχείρηση, όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο, βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και του Πειραιά. Ήδη, αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από κάποιους υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος.
Το ερώτημα που διερευνά η αστυνομία είναι για ποιον λόγο ο δράστης που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..