Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ



Στη συνάντηση ήταν «παρών» και ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Τουργρούλ Τούρκες, γιος του ιδρυτή των «Γκρίζων Λύκων»!!!

Επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποίησαν οι ψευδομουφτήδες Ροδόπης και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε αντίστοιχα, προκειμένου να συναντήσουν τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ
Ταγίπ Ερντογάν.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου και τους ψευδομουφτήδες συνόδευαν μέλη του τουρκόφρονου κόμματος ΚΙΕΦ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, αλλά και ο πολιτευτής της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουσταφά Κατραντζή!!!

Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak που αναφέρθηκε στην επίσκεψη έγραψε πως «Ο πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος έδωσε διάφορα δώρα στον εκλεγμένο μουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, στον εκλεγμένο μουφτή της Κομοτηνής και τους υπολοίπους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά της διάρκεια της επίσκεψης δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο ήταν και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγρούλ Τούρκες, ο οποίος είναι ο γιος του ιδρυτή των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας Αλπαρσλάν Τούρκες.

Ο λόγος πάντως της συνάντησης μεταξύ του Ερντογάν και των «υποτελών» του στη Θράκη δεν ανακοινώθηκε.
http://fonirodopis.gr/press/6623427 Μάιος 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..