Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Σαλώμη προς Μάου Μάου....



Πιο κοροϊδιλίκι δεν γίνεται. Μιλάμε με γεγονότα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έβγαλε φιρμάνι σα δερβέναγας και λέει σ’ όσους τον ψήφισαν να προτιμήσουν Καμίνη κι όχι Σακελλαρίδη τη δεύτερη Κυριακή. Είπαμε. Πιο κοροϊδιλίκι..
δεν γίνεται.

Την προεκλογική περίοδο ο Σπηλιωτόπουλος τα έχωνε, τα παράχωνε στον δήμαρχο Καμίνη. Και όταν άνοιξαν οι κάλπες προτείνει να ψηφιστεί ο αποτυχημένος δήμαρχος, όχι αυτός που δεν έχει δοκιμαστεί, ο Σακελλαρίδης.

Το άλλο. Μέχρι να πάρει το χρίσμα του κυβερνητικού υποψήφιου ο Σπηλιωτόπουλος ούτε καν είχε ασχοληθεί με τον Καμίνη. Επιτόπου, όμως, ανεκάλυψε ότι είναι ακατάλληλος, μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.

Άλλο κοροϊδιλίκι, για να μην πούμε κάτι βαρύτερο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αυτός ο νερόβραστος Κεδίκογλου είπε τη μεγάλη κουβέντα: «Η κυβέρνηση στηρίζει Καμίνη και Σγουρό». Η αποθέωση του ναζιστικού φασισμού.

Αν, δηλαδή, εκλεγούν οι υποψήφιοι του Σύριζα, Σακελλαρίδης και Δούρου, η κυβέρνηση δεν θα τους στηρίξει; Θα μου πει κάποιος ότι ο ασπρομαλλιάς εννοεί ότι η κυβέρνηση στηρίζει προεκλογικά, δηλαδή στήριξη μιας εβδομάδας, τους Καμίνη, Σγουρό.

Με ποιον τρόπο; Ρωτάω με ποιον τρόπο η κυβέρνηση θα στηρίξει κάποιους. Θα τους δώσει λεφτά. Θα τους επιτρέψει να κολλήσουν αφίσες μόνον αυτοί. Θα τους προμοτάρει από τα κρατικά ΜΜΕ.

Στις δημοκρατίες η κυβέρνηση εκπροσωπεί όλους, τους δικούς μας και τους άλλους. Όλους. Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται πολιτικά, δημοκρατικά να στηρίζει, να υποστηρίζει ούτε τους κομματικούς υποψηφίους της ΝΔ. Αυτή είναι δουλειά του κόμματος της ΝΔ, όχι της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..