Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Καναδός παίκτης χόκεϊ πάγου στο κρατητήριο για... χούφτωμα αστυνομικού

Καναδός παίκτης χόκεϊ πάγου στο κρατητήριο για... χούφτωμα αστυνομικού


Πρωτοσέλιδο στις αθλητικές εφημερίδες Καναδά και ΗΠΑ έχει γίνει ο παίκτης χόκεϊ επί πάγου Κλοντ Ζιρού που είχε έρθει στο κέφι σε μπαρ αλλά κατέληξε να περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια για... υπερβολική διαχυτικότητα σε έναν αστυνομικό.

Ο 26χρονος Κλοντ Ζιρού, αρχηγός των
Philadelphia Flyers, βρισκόταν σε μπαρ στην Οττάβα και διασκέδαζε την ώρα που ομάδα αστυνομικών έκανε το τακτικό «πέρασμα» από το μαγαζί, ως μέρος της υπηρεσίας τους.

Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με την Ottawa Sun, ο Ζιρού έδωσε ένα φιλικό χούφτωμα στα οπίσθια ενός από τους αστυνομικούς. Ο αστυνομικός, που δεν τον αναγνώρισε και ούτε και φάνηκε συνηθισμένος στο χιούμορ αποδυτηρίων, του επεσήμανε αυστηρά πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι.

Ο Ζιρού επανέλαβε (ίσως συμφιλιωτικά) τη χειρονομία. Γρήγορα βρέθηκε στα κρατητήρια, πριν αφεθεί ελεύθερος το επόμενο πρωί.

Σε βάρος του αθλητή δεν υποβλήθηκε μήνυση. Σε σύντομή ανακοίνωσή του, ο Ζιρού ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως επρόκειτο για «άστοχη απόπειρα χιούμορ» και υπογραμμίζοντας πως «τρέφει τεράστιο σεβασμό για την αστυνομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..