Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Φίδι-αλεξιπτωτιστής προκαλεί χάος σε λαϊκή αγορά

Φίδι-αλεξιπτωτιστής προκαλεί χάος σε λαϊκή αγορά



Ενα φίδι με μήκος περίπου ενάμιση μέτρο αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά για την πανίδα της περιοχής το σημείο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά των Τρικάλων την Παρασκευή, προκαλώντας ένα μικρό κομφούζιο.  Το
ασυνήθιστο συμβάν άρχισε να εκτυλίσσεται λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν η δεντρογαλιά, όπως γράφει το trikalanews, έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή από εμπόρους και καταναλωτές της λαϊκής, στο κέντρο της πόλης.

Οι πρώτες φωνές και η κινητικότητα που προκλήθηκε οδήγησαν το φίδι να αναρριχηθεί σε παρακείμενο δέντρο.


Λίγο αργότερα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής, καθώς κάποιοι ειδοποίησαν για να απομακρυνθεί το «απειλητικό» ερπετό.

Τέσσερις πυροσβέστες με σκάλα και ειδική θηλιά προσπάθησαν να ανέβουν στο δέντρο και να το πιάσουν.

Τότε το φίδι είτε έπεσε ή αποφάσισε να... κατέβει ξανά στο έδαφος, προκαλώντας πανδαιμόνιο σε όσους βρίσκονταν από κάτω παρακολουθώντας την εξέλιξη της διαδικασίας.

Κατά την ίδια πηγή, μάλιστα, σημειώθηκαν και αψιμαχίες μεταξύ αυτών που ήθελαν να βοηθήσουν τους πυροσβέστες πιάνοντας το φίδι ζωντανό και άλλων που επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε... οριστικές λύσεις του ζητήματος.

Το φίδι τρύπωσε τελικά κάτω από τον πάγκο μικροπωλητή και υστερα από λίγα λεπτά πυροσβέστης το έπιασε -και μάλιστα μετα χέρια, το έβαλε σε σακούλα και το απομάκρυναν ζωντανό από το σημείο για να το απελευθερώσουν σε ερημική τοποθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..